sabato 27 febbraio 2010

Codex Alimentarius- subjugare totala sau genocid?

Este un text cu multe puncte de referinta la adresa americanilor, dar cu atat mai bine, va va ajuta sa va formati o idee mai clara in legatura cu cei care corup si manipuleaza in speranta de a domina cu orice pret aceasta planeta.

Aceasta este transcrierea "monologului"
sustinut de dr. Rima Laibow
pe tema:
Codex Alimentarius


"Dati-mi voie sa va vorbesc despre Codex Alimentarius, dati-mi voie sa vi-l definesc, dati-mi voie sa va ajut sa intelegeti cine va este dusmanul si dati-mi voie totodata sa va asigur ca absolut nimic din ceea urmeaza sa va spun este interpus, exagerat sau produsul unei fantezii bogate.
Fiecare lucru despre care va voi vorbi este documentat
pe site-ul meu www.HealthFreedomUSA.org .
Permiteti-mi sa va anunt ca in ulltimii 10 ani am observat Codexul avansand catre noi si am observat voturile Congresului care este (Dumnezeu sa ne ajute) bastionul nostru de sprijin si protectie impotriva Codexului si va voi explica si de ce.
Am observat diminuind voturile care protejeaza libertatea si sanatatea noastra, pana cand in cel de-al 109-lea Congres, fara sa faca prea multe, am ramas fara voturile care ne protejau.
Am vazut Codexul accelerand, l-am vazut extinzandu-se si am inceput sa fiu din ce in ce mai preocupata.
Asadar, dati-mi voie sa va fac o scurta sinteza despre Codex:
- dupa cel de-al-ll-lea razboi mondial au avut loc celebrele (dar secrete) procese de la Nurenberg, procese in care persoanele ce comisesera crime impotriva umanitatii au fost judecate in cadrul unei sedinte prezidata de catre SUA si Marea Britanie. Asadar acele persoane "erau pasibile de condamnari grele daca erau gasite vinovate de crime impotriva umanitatii".
Una dintre persoanele care a fost gasita vinovata si implicit comdamnata pt crime impotriva umanitatii eranimeni altul decat presedintele unui colos industrial numit I G Farben.
DAAAA... acel I G Farben care a produs gazul "Zyklon B" folosit in camerele de gazare, otelul necesar lagarelor de exterminare, munitziile,substantele chimice si in general orice fel de produs pt industria belica.
Acel I G Farben care producea si medicamente, fiind o renumita fabrica de farmaceutice.
Asadar acest Fritz derMeer -presedintele, fu condamnat pt crime impotriva umanitatii...
((( AICI INTERVIN CU O NOTA PERSONALA- I G FARBEN A FOST IMPARTITA IN TREI IN TIMPUL PROCESULUI DE LA NURENBERG:- BAYER,HOECHST,BASF-)))
Dar... "nu-i nimic" isi spuse el stand inchis; fiind foarte inventiv de felul sau -el e cel care a inventat sloganul ARBEIT MACHT FREI slogan postat deasupra intrarii in Auschwitz; "daca asta nu a functionat, tre' sa existe si altceva... de exemplu hrana!!!"
CEL CE CONTROLEAZA ALIMENTAREA CONTROLEAZA LUMEA!!!
Deci, cand a iesit din puscarie, (cum draq o fi facut??? buna purtare???) s-a dus la "prietenii" lui de la ONU si le-a spus : "Am pus-o! Am o idee geniala pt voi! Daca vom prelua controlul hranei oriunde in lume, vom avea automat puterea oriunde in lume!" La care amicii sai au raspuns in cor :"Extraordinara idee!!!"
Si asa au infiintat TRADE COMISSION - (comisia pt comert) un "interesant" joc de cuvinte unde TRADE COMISSION mai este numita si CODEX ALIMENTARIUS COMISSION ! ! !
Aceasta nu este o comisie pt sanatate publica, nu este o comisie pt protectia consumatorilor... este o comisie pt comert !!!
Iar comertul urmareste...BANII si AFACERILE! Comertul urmareste nimic altceva decat... PROFITUL!
Asadar au decis in 1962: "Vom lucra pt totala si globala implementare Codexului Alimentarius pana cel tarziu la data de 31-12-2009."
Zis si facut, s-au pus pe treaba, au inceput sa creeze comisii pe banda rulanta: comisii pt pesti si pescuit, pt grasimi si uleiuri, pt fructe si legume etc, etc...
Actualmente exista 27 de comisii Codex, sub forma de organizatii regionale, UNITATI DE CRIZA , etc, etc...(ce fel de ???)
Cu alte cuvinte o enorma, imensa monstruozitate birocratica.
Comisia Codexului a promulgat deja mai bine de 4000 de regulamente si linii de orientare standard pt tot, absolut tot ceea ce vi se poate baga pe gura in mod legal, exceptie facand medicamentele. Nu fac parte din Codex, retineti aspectul, e important.
Totusi, standardele Codexului nu au nici un fel de greutate legala. Deci...cui ii pasa?
Dar nu este asa. Vorbim despre o organizatie cu "setari regulamentare", apta pt dominarea industriala.
Interesant este urmatorul fapt: comisia Codexului este administrata de catre OMS(Organizatia Mondiala a Sanatatii) si FAO(Organizatia pt Alimentatie si Agricultura), acestea finantand si gestionand Codexul la cererea ONU. Cu atat maai interesant cu cat aceste organizatii ar trebui sa aiba in vedere alimentatia si sanatatea oriunde in lume.(hai sa le numim... conflicte de interese?!?!?!)
Asadar Codexul incepu sa promulge norme si regulamente. Modul in care "creaza" este:- comisionarii lucreaza la ...o lege,un regulament sau o norma, care dupa anumite proceduri standard ajunge la un anumit nivel numit "Faza 8"-faza finala a procesului lor administrativ, dupa care vine presentata Comisiei Codexului Alimentarius pt a fi ratificata. Asa cum fu prezentata Comisiei Codexului (4 iulie vara trecuta) linia standard despre vitamine si minerale... ratificata...aprobata in unanimitate si deja OBLIGATORIE in fiecare stat membru al OMC- Organizatia Mondiala a Comertului.
Intrebare:- ce legatura are OMC (WTO) cu asta???
Raspuns:- TOTUL, ARE D-A FACE CU TOTUL!!!
Vedeti dvs, OMC accepta Codexul ica de la infiintare in 1994. Si in plus, stabilira urmatoarele:- in caz de disputa pe motiv comercial (si asupra alimentatiei), neavand legi sau regulament proprii ca organizatie, vom folosi regulamentul si legile Codexului Alimentarius, si toti membri OMC , oriunde in lume vor armoniza cu standardele noastre-adica acelea ale Codexului.
Deci... toata lumea trebuie sa ... "se armonizeze" cu Codexul!
Si dupa ce se vor armoniza, daca vor fi inclusi in procesul de solutionare a disputelor de la OMC vor avea o imensa,enorma,gigantica sansa de victorie, fiindca...citez regulament Codex: "...daca doua natiuni intra intr-un proces de solutionare a disputelor in cadrul OMC, iar una dintre ele este in concordanta cu Codexul iar cealalta nu, atunci ... natiunea concordanta Codexului castiga automat procesul, indiferent de probe si alte circumstante!!!"

Nessun commento:

Posta un commento