sabato 27 febbraio 2010

CANNABIS - MEDICAMENTUL MINUNE IMPOTRIVA CANCERULUI... sau... hai sa fim prosti ca nu doare (putin)!


Cunosc persoane care cunosc alte persoane ce spun despre unele persoane ca ar spune:- "Nu calcati iarba...fumati-o!"

Din cu totul alta ordine de idei si unghiuri (mai ascutite) va pot spune despre aceeasi iarba:- "Nu o calcati si nu o fumati... aveti grija de ea si cultivati-o, reprezinta patrimoniul umanitatii... un patrimoniu care asteapta doar sa fie regasit!!!"

Sa va spun cate ceva despre CANNABIS , cate ceva despre care probabil marea voastra majoritate nici nu ati putut visa ca ar fi adevarat:

- ca i se mai spune si canepa indiana, banuiesc ca sunteti informati;

- ca "baietii" veseli folosesc doar florile si funzele, ma indoiesc ca stiti cu totii, dar desigur...asta o stiu "baietii veseli";

- ca unele produse farmaceutice au la baza aceasta miraculoasa planta...iar ma indoiesc ca stiti totii, dar...o stiu unii doctori si oameni de stiinta;

DAR MA INDOIESC SERIOS CA SANTETI LA CURENT CU CELE CE URMEAZA:

Din cannabis

- se poate obtine HARTIE si inca de buna calitate... PARADOXAL cu costuri mult mai mici de productie si cu mai putine deseuri decat hartia produsa din lemn... ca sa nu mai vorbesc ca astfel ne mai spalam putin obrazul fata de planeta si de generatiile viitoare;

- se pot obtine FIBRE, deci implicit tesuturi, sfori, funii, stofe NATURAAALEEE;

- se poate obtine ULEI vegetal 100% care se poate folosii in majoritatea industriilor dar mai ales in INDUSTRIA FARMACUETICA;

- se poate obtine HRANA din semintele de cannabis.

Pentru mai bine de 10.000 de ani,aceasta minunata planta a fost, fara urma de indoiala, cea mai folositoare planta de pe suprafata Terrei. Constructia adaposturilor, agricultura, vanatul si multe alte activitati depindeau de fibra foarte puternica a canepii, de planta asta bogata in celulosa si cu seminte foarte hranitoare care a fost mereu cultivata de-a lungul timpului, cu imense foloase pentru omenire:- hrana, tesuturi, combustibil, medicina, panze, franghii, hartie.

Secole de-a randul, pana pe la 1850, toate navele ce brazdau suprafetele marilor si oceanelor erau pline ochi de sfori, funii, franghii, parame si... PANZE din canepa. La constructia unei fregate cu 44 de tunuri erau necesare circa 60 (saizeci) de tone de canepa, inclusiv parama ancorei care era de...60 de centimetri in circumferinta.

Dar dintre miile de produse facute din canepa, unul din cele mai extraordinare este caroseria automobilului produs de Henry Ford- asa numitul "automobil de plastic" construit in 1949. Caroseria acestui automobil continea numai fibra de celulosa derivata din canepa si fan. Ce este curios la acea caroserie nu este faptul ca era mult mai lejera decat una de metal, ci faptul ca avea o rezistenta la impact de 9 ori mai ridicata decat una metalica si asta fara macar sa se zgarie.

EI BINE... AICI INCEPE PARTEA CU ADEVARAT URATA...

Editorul revistei Popular Mechanics isi da seama de potentialul economic al canepii, potential imens pt cultivatorii si fermierii americani, si o spune deschis in paginile revistei sale. Articolul sau vorbea despre o masinarie in stare sa prelucreze canepa mult mai repede si mai economic, si asta pentru prima data in istorie.

Eiii..da! Aici incep problemele: magnatul "jurnalismului roz", W.R. Hearst, tocmai achizitionase cateva milioane (am scris bine- milioane) de hectare de padure din care urma sa foloseasca lemnul pentru producerea hartiei necesare tiparirii ziarelor sale in continua crestere de tiraj. Cu rentoarcerea pe piata a hartiei de canepa, cu mult mai ieftina decat cea produsa din lemn - multumita masinariilor de ultima ora, imperiul acestui W.R.Hearst era inevitabil sortit falimentului.

Un alt magnat industrial care se simtea amenintat in mod direct de "fenomenul canepa" era L. Dupont, proprietar al societatii chimico-petroliere care abia obtinuse toate brevetele pentru producerea a zeci de fibre sintetice din petrol si derivatele sale:- nylon pentru colanti, pentru perii si pamatufuri, pentru costumele barbatesti, pentru pneurile automobilelor, orlon, dacron, bureti sintetici, celofan, si o alta intreaga serie de produse care puteau inlocui aceleasi produse obtinute pe baza de canepa, dar mai ieftine.

In afara de riscul de a pierde zeci de milioane de dolari, ambii magnati mai aveau un lucru in comun: - erau amandoi finantati de acelasi bancher, unul dintre cei mai puternici si influenti ai acelor timpuri, A. Melon care era si ministrul de finante al SUA. A.Melon profita astfel de pozitia sa si numeste in funtea Directie Federale Narcotice pe ginerele sau, H.J Aslinger, care cu ajutorul ziarelor lui Hearst si a altor "oameni de bine" de la Hollywood incepe o imensa si inversunata campanie mediatica impotriva marijuanei, campanie care urmarea transformarea canepii intr-un produs foarte toxic si nociv care trebuie imediat eliminat din societate cu orice pret. La sfarsitul acestei asidue campanii publicitare, au prezentat in parlamentul american un proiect de lege prin care se interzicea folosirea marijuanei. In ciuda faptului ca THC-compusul psihotropic se gaseste doar in florile si frunzele plantei, Aslinger reuseste sa interzica, prin lege, cultivarea si prelucrarea de orice fel a intregii plante pe tot teritoriul SUA. Marea majoritate a senatorilor si deputatilor care au aprobat acea lege habar nu aveau ca marijuana si canepa -cea atat de folositoare- erau una si aceeasi planta. Astfel, fara dezbateri publice, fara sustinere stintifica sau obiectii politice, pe 14 iunie 1937, "MARIJUANA TAX ACT" devine lege sub semnatura lui Roosvelt. Razboiul impotriva canepii era declarat in mod oficial.

Dar nu s-au limitat la atata... Dupa al doilea razboi mondial, SUA a inceput sa faca presiuni asupra tuturor statelor pentru a declara canepa ilegala. Atat de asidua a fost si aceasta campanie ca pana in 1950 au reusit in mai toate statele din lume.

Nu ma indoiesc ca s-au cheltuit sume colosale pentru a manipula culisele, dar a meritat (pentru cei 2 magnati), canepa era ca si disparuta iar ei dansau singuri, fiecare pe felia sa, facand pretul dupa cum il taia capul. Deci legea contra canepii si razboiul purtat de SUA (pardon, de lincuristii si idiotii utili din aparatele de stat) impotriva canepii nu au facut decat sa serveasca interesele celor doi magnati, facandu-le omenirea cadou drept piata de desfacere pt produsele lor la preturile impuse de ei. Dar... ne-a facut si noua, restul muritorilor de rand, un mare cadou:- ne-a dat dreptul la portia zilnica gratuita de toxicitate, de otrava respirata zilnic, de efecte climatice dezastruase, de poluare chimica a ambientului inconjurator; vedem despaduriri in ritm halucinant - planeta asta e cea mai proasta curva, noi ii dam jos toate rochiile verzi si ea inca ne suporta-, rase disparute si alte sute pe cale de disparitie, incalzirea globala, efectul de sera...

Cam 99,50% din ce se produce azi pe baza de lemn si petrol poate fi produs pe baza de canepa, doar ca (ce belea) la preturi mult mai mici si cu un procentaj infinit mai mic de toxicitate!!!

Din pacate, impreuna cu canepa, omenirea a pierdut si unele din cele mai vechi si mai puternice leacuri. Folosirea canepii in medicina e data din 2800 inainte de Cristos. Ranile capatate in batalii erau bandajate cu frunze de Cannabis. Durerile interne si sangerarile erau eliminate cu ulei de canepa. Si toate aste pana pe la sfarsitul secolului 19 cand pe mai toate etichetele medicamentelor gaseai scris "Cannabis - X %", "Cannabis - Y %", "Cannabis - Z %". Medicamentele pe baza de cannabis, tincturile si decocturile se foloseau pt:- astm bronsic, voma cauzata de medicamente sau tratament anti canceros, anorexie, CANCER IN FAZA FINALA!!!!!, dureri cauzate de cancer, dureri post-operatorii, junghiuri, scleroza multipla, glaucom.

Domnilor si doamnelor... marijuana e cu mult, dar cu mult, mai putin toxica decat tutunul, alcolul, ca sa nu mai vb de heroina si cocaina (apropo,cum de nu au disparut inca???) care nu sant asa aspru restrictionate, asta ca sa nu mai vb despre alte "instrumente de genocid in masa" - medicamentele total neadecvate ale multinationalelor farmaceutice.



Sa va mai spun ceva in legatura cu sistemul sanitar mondial... cum majoritatea drumurilor duc la Roma (a se intzelege Washington si New York) e normal ca omenirea importa pe banda rulanta decizile celor de acolo. Ei bine, una din cele mai renumite Universitati americane se numeste Carnegie MELON!!! Am scris MELON???? Ia te uita ce coincidenta. Nu va spune nimic numele asta? E bancherul finantator al celor doua specimene pomenite mai sus. Pe vremea respectiva, profitand de faptul ca universitatile sant cu finantele la pamant, au inceput sa le finanteze ei... in schimbul a... ??? Ei bine, in schimbul posibilitatii de a introduce in consiliu de administratie una-doua persoane care sa supravegheze "modul cum sant folositi banii". De aici pana la a pune deplina stapanire pe viitorul medicinei nu a mai fost decat un singur pas. Daca va intrebati de ce medicii vostrii nu sant in stare sa puna un diagnostic sau de ce va bombardeaza cu medicamente despre care habar nu au ce efecte colaterale produc...va spun eu :- ASA AU FOST EDUCATI SI FORMATI SA FACA!!!

PRIMA SI CEA DINTAI PREOCUPARE A APARATULUI SANITAR (A SE CITI MULTINATIONALELE FARMACEUTICE - DOAR ELE DECID TOTUL) ESTE ACEEA DE A PRODUCE NOI SI NOI BOLNAVI CARE SA DEPINDA DE ELE!

AM SCRIS TOATE ASTEA DEOARECE VAD DIN CE IN CE MAI MULTA CONFUZIE IN JURUL MEU, VAD DIN CE IN CE MAI MULTA SUFERINTA, VAD DIN CE IN CE MAI MULTI SACALI PREGATITI SA SE INFUPTE DIN DISPERAREA SI NECAZUL ALTUIA. FITI OPTIMISTI, DAR MAI ALES...... FITI INFORMATI. AVEM TOT CE NE TREBUIE LA INDEMANA, NATURA NU SE DEZMINTE NICIODATA!!!



CU ULEI DE CANNABIS SE TRATEAZA ORICE -REPET ORICE- FORMA DE CANCER, IN ORICARE DIN FAZA S-AR AFLA. UN REMEDIU LA FEL DE EFICACE IN COMBATEREA CANCERULUI ESTE ULEIUL DIN SAMBURI DE CAISE. TERAPIA CU BICARBONAT DE SODIU A INTORS DIN DRUMUL SPRE "ULTIMA PARCARE" PE TOTI BOLNAVII INCURABILI DE CANCER CARE AU INCERCAT-O!!!

ROG PE ORICINE SA NU IA CELE DE MAI SUS CA FIIND PURUL ADEVAR, VA ROG SA VA DOCUMENTATI SERIOS SI SA CERETI AJUTORUL UNUI MEDIC PROFESIONIST, CE AM SCRIS ESTE MENIT DOAR SA VA DESCHIDA PUTIN OCHII , SA VA FAC SA AUZITI CE NIMENI NU VREA SA SPUNA!

1 commento:

  1. Este perfect adevarat ceea ce spuneti despre cannabis,cum este si cazul despre argintul coloidal!Lumea are dreptul sa stie!Ignoranta in care ne mentin cei ce conduc lumea si sclavii lor mai mici(executantii sefi de state si cei de pe la toate organizatiile mondiale)nu face decat sa le serveasca scopurile diabolice!We must to spread the word!!!

    RispondiElimina